BURSA / İNEGÖL - İnegöl Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Kas

1 Ekim 2023 Dünya Yaşlılar Günü

May

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinliği kapsamında Engelsiz Kalpler Futsal Turnuvası İnegöl Belediyesi ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlendi. Okulumuz finalde kaybederek ikinci oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında öğrencilerimizin sergilediği performanslarla keyifli bir gün geçirdik.

Kas

Okulumuz mezun öğrencilerinden merhume Emine KANKAL öğrencimizin anısına  Deydinler Kızılelma At Çitfliği'nde etkinlik gerçekleştirdik.